KANTAMA – Kansainvälisissä tapahtumissa markkinointi

Oulunkaaren Kantama-hanke opastaa yrityksiä kotimaisiin ja ulkomaisiin markkinatapahtumiin osallistumisessa. KANTAMA-tiedonhankintaprojektin tarkoitus on kerätä tietoa erilaisissa tapahtumissa tapahtuvasta markkinoinnista ja selvittää, mihin markkinoihin yritysten kannattaisi jatkossa osallistua ja miten toiminta tulisi organisoida.

Hankkeen aikana yrittäjille järjestetään opintomatkoja. Matkoilla yrittäjät tutustuvat markkinatapahtumien lisäksi paikallisiin yrittäjäorganisaatioihin ja tapahtumajärjestäjiin sekä voivat esitellä tuotteitaan ja kerätä palautetta niistä. Samalla yrittäjät pääsevät avaamaan yhteistyötä potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tavoite on, että kohdemaan yritykset voisivat edustaa suomalaisia tuotteita paikallisilla markkinoilla ja vastaavasti suomalaiset yritykset myisivät ulkomaisten pienyritysten tuotteita Suomessa.

Tietoa välitetään ensisijaisesti visuaalisessa muodossa videoiden ja verkkotiedottamisen avulla. Toimenpiteiden vaikuttavuutta lisää se, että videomateriaalia tuotetaan koko hankeajan ja julkaistaan hankkeen mediasivuilla, jotka ovat kaikille avoimet. Yhteisissä tilaisuuksissa yrittäjät ja muuta asiantuntijat jakavat kokemuksiaan eteenpäin ja osallistavat siten uusia yrittäjiä.

Hanke on tarkoitettu erityisesti Oulunkaaren ja lähialueiden pienille elintarvike-, käsityö- ja luonnontuotealan yrityksille. Toimintaan voivat osallistua myös muut maaseutuyrittäjät, yritysten toimintaa tukevat yksityiset ja julkiset organisaatiot sekä yritystoimintaa suunnittelevat.

Kantama-hanke added 7 new photos to the album: Jokkmokkin ruokatarjonnasta — at Jokkmokks Marknad / Jåhkåmåhke Márnána. ... See MoreSee Less

View on Facebook

SOME kiinnostaa Iissä!

Some-valmennuksemme jatkuu tänään Iin Micropoliksessa, Vielä Vaalassa on mahdollisuus osallistua! SOME2 ja SOME3 järjestetään kesän alussa ja syksyllä. Myös muuta valmennusta tulossa.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kaikkiin ruokakojuihin oli jono. Syömävalmista ruokaa oli tarjolla mm. makkaraa, hampurilaisia, porohampurilaisia ja donitseja. Laajemmallekin valikoimalle olisi kysyntää! Kuva: KuvaKaro ... See MoreSee Less

View on Facebook

Yleistunnelmia markkinoista ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kantama-hanke added 13 new photos to the album: Jokkmokkin markkinoiden tuotteita — at Jokkmokks Marknad / Jåhkåmåhke Márnána. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Yhteystiedot