Oulunkaaren Kantama-hanke järjestää Maksullinen markkinointi sosiaalisessa mediassa -valmennuksen ke 10.5. kello 17-20. Valmennus sopii sekä yrittäjien, yhdistysten että muiden organisaatioiden edustajille. Valmentajana toimii ZNTRNZ-mainostoimiston Teemu Hostikka. Mainostoimisto hoitaa useiden yritysten ja organisaatioiden somemarkkinointia.

Koulutuksessa keskitytään maksullisten markkinointikampanjoiden tekemiseen Facebookissa ja Instagramissa, mainosten kohdentamiseen alueellisesti ja halutun kohderyhmän mukaan sekä tulosten seurantaan.

Valmennus lähetetään Iistä Micropoliksesta ja sitä voi seurata myös omalta kotikoneelta tai Simon, Utajärven, Vaalan tai Pudasjärven kunnanvirastolta Skype-videoneuvotteluyhteyden välityksellä. Jos osallistut Micropoliksesta tai kunnanvirastolta, et tarvitse omaa tietokonetta. Jos haluat osallistua omalta kotikoneelta, sinulle lähetetään ennen tilaisuutta sähköpostitse linkki, jonka kautta pääset liittymään videoneuvotteluun. Koneessasi täytyy olla internetyhteys sekä kamera ja mikrofoni. Erillistä videoneuvotteluohjelmaa et tarvitse. Halutessasi voit testata yhteyden onnistumisen liittymällä testauslähetykseen, joka järjestetään maanantaina 8.5.

Hinta on 31 e ja sisältää alvin sekä Micropoliksessa osallistuville kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitetusti!: https://www.webropolsurveys.com/S/346EECDCC646EF9C.par
Lisätietoja: riitta.muhonen@oulunkaari.com

Yhteystiedot