Mikroyritysten Matchmaking-tapahtumassa syyskuussa löydetään liikekumppaneita ja luodaan verkostoja

Oulussa järjestetään mikroyritysten monialainen Matchmaking-tapahtuma torstaina 21.9.2017 klo 13-17 Original Sokos Hotel Arinan kokoustiloissa Kauppakeskus Valkeassa. Verkostoitumistapahtumaan odotetaan osallistuvan 100 yritystä ja niitä palvelevia organisaatiota Pohjois-Pohjanmaan alueelta.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille mikroyrityksille ja elinkeinonharjoittajille sekä niille palveluita tarjoaville sidosryhmille, jotka ovat kiinnostuneita kasvusta, kansainvälisistä markkinoista tai yhteistyömahdollisuuksista muiden osallistujayritysten kanssa.

Tapahtuman pääosassa ovat kahdenkeskiset, ilmoittautumisten perusteella ennakkoon sovitut tapaamiset osallistujayritysten välillä. Yritykset voivat esitellä palveluitaan myös laajemmin näyttelypaikoilla, joita on tarjolla rajoitettu määrä.

Tämän tyyppiselle toiminnalle on selvästi tarvetta, sillä lähes neljäkymmentä yritystä useilta eri toimialoilta on jo ilmoittautunut tapahtumaan.

Tapahtumassa on tarjolla myös tietoa muun muassa yritysten rahoitusmahdollisuuksista, vakuutusasioista, yrittäjäyhdistysten toiminnasta ja hankkeiden tarjoamista palveluista.

Matchmaking-tapahtuman tarjoavat Kantama-hanke ja OK#Kasvuverkosto-hanke. Osallistuminen matchmakingiin on maksuton, näyttelypaikkoja on rajoitetusti ja ne ovat maksullisia.

Katso tästä tapahtuman idea pähkinänkuoressa.

Kasvavat mikroyritykset! -tapahtuman tuottavat yhteistyössä OK#Kasvuverkosto –hanke, jota rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan liitto (EAKR-rahoitus), Oulunkaaren kuntayhtymä, Oulun yliopiston Oulun Eteläisen instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE, Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy, Muhoksen kunta sekä hankkeen ydinryhmässä olevat mikroyritykset ja Kantama-hanke, jota rahoittavat Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin ELY-keskukset, Oulunkaaren kuntayhtymä sekä yksityiset tahot.

 

Lisätiedot

Arja Packalén
Projektipäällikkö
OK#Kasvuverkosto-hanke
Oulunkaaren kuntayhtymä
Piisilta 1, 91100 Ii
050 566 4179
arja.packalen@oulunkaari.com
www.oulunkaari.com

Ulla Lehtinen
Projektipäällikkö
Kantama-hanke
Oulunkaaren kuntayhtymä
Piisilta 1, 91100 Ii
040 660 5828
ulla.lehtinen@oulunkaari.com
www.oulunkaari.com