Pinterest-kuvat kertovat toiminnasta     Oulunkaari Twitterissä     Oulunkaaren Innovaattoreiden blogi     Oulunkaaren Omahoito     Oulunkaari     Sosiaali- ja terveyspalvelut     Elinkeinot    
 
   
Oulunkaaren Seutukunta
Oulunkaaren kuntayhtymä - Hyvinvointia ihmistä lähellä.

Ajankohtaista

Iin terveysaseman laajennustyöt: muutoksia kulkuväylissä

Julkaistu: 23.03.2012

Iin terveysaseman uudisosan rakentamisen vuoksi terveysasemalle kuljetaan Suvantolantien kautta. Parkkipaikalta lähtiessä täytyy muistaa väistää Suvantolantien liikennettä ja pyörätiellä kulkevia.

Toistaiseksi sisäänkäynti on rakennuksen itäpäädystä, ja ilmoittautumishuone on sisääntulon jälkeen vasemmalla. Ilmoittautumiseen pääsee vuoronumerolla.

Uudisosaan tulee lääkärien ja hoitajien vastaanottohuoneet, joista on aiemmin ollut pula. Uudet huonejärjestelyt mahdollistavat lääkäri-hoitaja-työparien tiiviimmän toiminnan.

Aiemmin käytössä on ollut vain yksi ensiaputoimenpidehuone, mutta nyt tulossa on kolme toimenpidehuonetta, ensiapuhuone ja erillinen tarkkailuhuone. Palveluesimies Leena Törmänen uskoo, että elokuun lopussa valmistuvat asialliset tilat ovat suuri apu rekrytoinnissa ja houkuttavat hyviä lääkäreitä ja muita asiantuntijoita.

Kun laajennus on valmis, alkaa vanhojen tilojen remontointi. Sen jälkeen saman katon alle muuttavat myös työterveyshuolto, puhe- ja toimintaterapia sekä mielenterveyspalvelut. Tällä hetkellä mielenterveyspalvelut ovat remonttia paossa Micropoliksen C-siivessä ja työterveyspalvelut ja puhe- ja toimintaterapia toimivat Iin keskustassa.

Remontissa fysioterapia saa paremmat ryhmätilat ja asianmukaiset hoitohuoneet. Laboratorioon tulevat eriytetyt näytteenottotilat, jotta yksityisyys säilyy paremmin. Samalla varataan tila myöhemmin hankittavalle rasitus-ekg:lle. Henkilökunnalle on tulossa suurempi ruokailutila sekä kokoustila, jossa pitää videoneuvotteluita.

Hoidontarpeen arvion numero palvelee normaalisti

Remontista huolimatta terveysaseman ajanvarausnumero (08) 5875 6500 toimii normaalisti. Kiireellisissä asioissa kehotetaan soittamaan kello 8-10. Vasta kymmenen jälkeen on kiireettömien puheluiden aika, ja laboratoriovastauksia tulee kysyä vasta kello 13 jälkeen. Jos puhelimeen ei ehditä vastata, nauhoite neuvoo asiakasta jättämään takaisinsoittopyynnön. Pyyntö jätetään puhelimen 1-näppäintä painamalla, minkä jälkeen puhelu katkeaa itsestään. Puhelimeen ei tarvitse sanoa mitään.

Lisätietoja
vastaanoton palveluesimies Leena Törmänen, 050 430 3939

  
Jaa Facebookissa