Yritysten liiketoiminta-, myynti- ja markkinointiosaamisen kasvattaminen ovat asioita, jotka on nostettu valtakunnallisestikin tärkeimmäksi prioriteetiksi lähitulevaisuudessa. Oulunkaaren kuntayhtymässä tähän on pyritty vastaamaan omalla hanketoiminnalla ja tehokkaalla verkostoitumisella.

Oulunkaaren kuntayhtymän oman toiminnan lisäksi yritysten käyttöön löytyy useita eri asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja kanavia, joiden kautta yritys voi kehittää kilpailukykyään ja kannattavuuttaan. Kun otat yhteyttä, voimme yhdessä miettiä, mikä vaihtoehto ja ratkaisu on paras yrityksesi nykyiseen tilanteeseen.

Oulunkaaren Kantama-, OK#Kasvuverkosto- sekä TyöTakomo-hankkeiden palvelut ovat yrittäjien käytössä. Hankkeet löytyvät sivuvalikosta.

 

Ajankohtaista:

Mikroyritysten monialainen matchmaking-tapahtuma to 21.9.2017 klo 13-17 Oulussa

Haluatko kehittää liiketoimintaasi, löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia sekä kumppaneita tehokkaalla tavalla? Haluatko laajemmat bisnesverkostot ja lisää asiakkaita?

Tule mukaan!

Osallistujilla on mahdollisuus käyttää yhteiskuljetusta Kuusamosta, Vaalasta, Nivalasta ja Pyhäjoelta. Kuljetus ja matchmaking ovat maksuttomia. Päiväkahvit.

Matchmaking-tapahtuman tarjoavat Kantama-hanke ja OK#Kasvuverkosto-hanke, tapahtumapaikkana toimii Original Sokos Hotel Arinan kokoustilat, Kauppakeskus Valkean 4. krs. Osallistuminen matchmakingiin on maksuton. Mukaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lue lisää ja ilmoittaudu:

Yhteystiedot