Ajankohtaista:

Mikroyritysten monialainen matchmaking-tapahtuma to 21.9.2017 klo 13-17 Oulussa

Haluatko kehittää liiketoimintaasi, löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia sekä kumppaneita tehokkaalla tavalla? Haluatko laajemmat bisnesverkostot ja lisää asiakkaita?

Tule mukaan!

Osallistujilla on mahdollisuus käyttää yhteiskuljetusta Kuusamosta, Vaalasta, Nivalasta ja Pyhäjoelta. Kuljetus ja matchmaking ovat maksuttomia. Päiväkahvit.

Matchmaking-tapahtuman tarjoavat Kantama-hanke ja OK#Kasvuverkosto-hanke, tapahtumapaikkana toimii Original Sokos Hotel Arinan kokoustilat, Kauppakeskus Valkean 4. krs. Osallistuminen matchmakingiin on maksuton. Mukaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Katso tästä tapahtuman idea pähkinänkuoressa.

Lue lisää ja ilmoittaudu:

 

KANTAMA – Kansainvälisissä tapahtumissa markkinointi

Oulunkaaren Kantama-hanke opastaa yrityksiä kotimaisiin ja ulkomaisiin markkinatapahtumiin osallistumisessa. KANTAMA-tiedonhankintaprojektin tarkoitus on kerätä tietoa erilaisissa tapahtumissa tapahtuvasta markkinoinnista ja selvittää, mihin markkinoihin yritysten kannattaisi jatkossa osallistua ja miten toiminta tulisi organisoida.

Hankkeen aikana yrittäjille järjestetään opintomatkoja. Matkoilla yrittäjät tutustuvat markkinatapahtumien lisäksi paikallisiin yrittäjäorganisaatioihin ja tapahtumajärjestäjiin sekä voivat esitellä tuotteitaan ja kerätä palautetta niistä. Samalla yrittäjät pääsevät avaamaan yhteistyötä potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tavoite on, että kohdemaan yritykset voisivat edustaa suomalaisia tuotteita paikallisilla markkinoilla ja vastaavasti suomalaiset yritykset myisivät ulkomaisten pienyritysten tuotteita Suomessa.

Tietoa välitetään ensisijaisesti visuaalisessa muodossa videoiden ja verkkotiedottamisen avulla. Toimenpiteiden vaikuttavuutta lisää se, että videomateriaalia tuotetaan koko hankeajan ja julkaistaan hankkeen mediasivuilla, jotka ovat kaikille avoimet. Yhteisissä tilaisuuksissa yrittäjät ja muuta asiantuntijat jakavat kokemuksiaan eteenpäin ja osallistavat siten uusia yrittäjiä.

Hanke on tarkoitettu erityisesti Oulunkaaren ja lähialueiden pienille elintarvike-, käsityö- ja luonnontuotealan yrityksille. Toimintaan voivat osallistua myös muut maaseutuyrittäjät, yritysten toimintaa tukevat yksityiset ja julkiset organisaatiot sekä yritystoimintaa suunnittelevat.

Yhteystiedot