Etsimme elintarvikkeita Sveitsin-vientiin

Kantama-hankkeen sveitsiläinen yhteistyökumppani Suomi Natura on kiinnostunut suomalaisista elintarvikkeista. Etsimme nyt Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueelta laadukkaita elintarviketuotteita, jotka voisivat kiinnostaa muun muassa sveitsiläistä tavarataloketju Globusta.

Erityisesti yhteistyökumppaniamme kiinnostavat tässä vaiheessa paikalliset liha-, kala- ja marjatuotteet, sienet, leipäjuusto, ruisleipä, rieska ja erilaiset karjalanpiirakan ja kalakukon tapaiset suomalaiset herkut. Myös muita elintarvikkeita voi ehdottaa.

Kiinnostaako sinua esitellä tuotteesi sveitsiläisille sisäänostajille? Täytä to 6.4. mennessä tähän lomakkeeseen ENGLANNIKSI lyhyt kuvaus yrityksestäsi ja tuotteestasi. Jos jokin sana ei muistu mieleen englanniksi, voit kirjoittaa sen suomeksi.

Lähetä lisäksi korkeintaan 4 hyvälaatuista ja parhaiten yritystäsi ja tuotteitasi kuvaavaa valokuvaa osoitteeseen riitta.muhonen@oulunkaari.com. Nimeä kuvat yrityksesi/tuotteidesi mukaan.

Esittelyt toimitetaan Sveitsiin yhteistyökumppanillemme. He tulevat myöhemmin Suomeen tutustumaan heidän asiakkaitaan eniten kiinnostaviin tuotteisiin ja yrittäjiin.

https://www.webropolsurveys.com/S/0E23B5B412371665.par

Lisätietoja:
riitta.muhonen@oulunkaari.com, 044 365 5475, tai ulla.lehtinen@oulunkaari.com, 040 660 5828

Yhteistyökumppaneiden / mahdollisten asiakkaiden internetsivuja:
http://www.dubno.ch/
http://www.suominatura.com/site/
https://www.globus.ch/

 

Yhteystiedot