Opintomatka Jokkmokkin talvimarkkinoille Pohjois-Ruotsiin

Kiinnostaako ulkomaisille markkinoille osallistuminen? Etsitkö tuoteideoita? Oletko kiinnostunut vastaavan tapahtuman järjestämisestä?

Jokkmokkin talvimarkkinat on yli neljäsataa vuotta vanha tapahtuma, joka houkuttaa nykyään 40 000 kävijää.

Oulunkaaren Kantama-hanke järjestää opintomatkan Jokkmokkin markkinoille 3.-5. helmikuuta. Matkalla yövytään Luulajassa ja tavataan yrittäjiä kiinnostavia mahdollisia yhteistyökumppaneita.

Perjantaina lähtö on noin kello 12, ja matkalla pysähdymme Torniossa kuulemassa markkinoista suomalaiselta asiantuntijalta. Perjantai-iltana tutustumme Unescon maailmanperintökohteeksi nimettyyn Luulajan vanhaan kaupunkiin, jossa järjestetään tuolloin Eldfest eli tulifestivaali. Lauantaina on vuorossa Jokkmokkin markkinat, ja kotiin palataan sunnuntaina aamupäivällä.

Matkan hinta on 235 euroa per henkilö, kun majoittuu kahden hengen huoneessa. Hinta on 280 euroa per henkilö, kun majoittuu yhden hengen huoneessa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Hinta sisältää kahden yön hotellimajoituksen Luulajan keskustassa ja matkat Oulusta.

Lisätietoja opintomatkasta (pdf-tiedosto)

Alustavat ilmoittautumiset 20. tammikuuta mennessä. Ilmoittautua voi tästä linkistä tai ottamalla yhteyttä: projektipäällikkö Ulla Lehtinen, ulla.lehtinen@oulunkaari.com, 040 660 5828

 

Matkakertomus

Yhteystiedot