Ajankohtaista:

Mikroyritysten monialainen matchmaking-tapahtuma to 21.9.2017 klo 13-17 Oulussa

Haluatko kehittää liiketoimintaasi, löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia sekä kumppaneita tehokkaalla tavalla? Haluatko laajemmat bisnesverkostot ja lisää asiakkaita?

Tule mukaan!

Osallistujilla on mahdollisuus käyttää yhteiskuljetusta Kuusamosta, Vaalasta, Nivalasta ja Pyhäjoelta. Kuljetus ja matchmaking ovat maksuttomia. Päiväkahvit.

Matchmaking-tapahtuman tarjoavat Kantama-hanke ja OK#Kasvuverkosto-hanke, tapahtumapaikkana toimii Original Sokos Hotel Arinan kokoustilat, Kauppakeskus Valkean 4. krs. Osallistuminen matchmakingiin on maksuton. Mukaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Katso tästä tapahtuman idea pähkinänkuoressa.

Lue lisää ja ilmoittaudu:

Oulunkaaren ja Koillismaan kasvu- ja vientikokeiluverkosto -hanke

OK#Kasvuverkosto -hankkeen päämääränä on muodostaa mikroyritysten kasvua ja kansainvälistymistä edistävä uusi toimintamalli Oulunkaaren ja Koillismaan alueelle. Hankkeessa rakennetaan yritysohjautuva kasvu- ja vientikokeiluverkosto, joka muodostuu kolmesta alueellisesta mikroyritysten ydinryhmästä.  Yritykset verkottuvat sekä ydinryhmässä että niiden kesken ja toteuttavat niissä kaupallistamiseen, kasvuun ja vientiin tähtääviä nopeita ja kustannustehokkaita avauksia ja kokeiluja. Onnistuneiden kokeilujen tulokset levitetään toimijoiden välityksellä myös muihin toiminta-alueen yrityksiin kasvun ja kansainvälistymisen helpottamiseksi.

Mikroyritysten ydinryhmän toiminnan kautta saadaan uutta tietoa mikroyrittäjyyden haasteista, esteistä, kehittämistarpeista sekä kasvun ja kansainvälistymisen edistämisestä. Tätä tietoa tullaan hyödyntämään alueellisten kehittämisorganisaatioiden toiminnassa.

Hankkeen päärahoittaja on Pohjois-Pohjanmaan liitto (EAKR-rahoitus) ja hanketta koordinoi Oulunkaaren kuntayhtymä. Hankkeen osatoteuttajina toimivat Oulun yliopiston Oulun Eteläisen instituutin Mikroyrittäjyyden tutkimusryhmä MicroENTRE sekä Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy. Lisäksi hanketta rahoittavat Muhoksen kunta ja 50 yritystä, jotka ovat sitoutuneet hankkeen toimintaan. Hankkeen toiminta-aika on 1.8.2016 – 30.06.2019 ja kustannusarvio yhteensä 494 970 euroa.

www.oulunkaari.com

www.microentre.fi

www.naturpolis.fi

 

 

Yhteystiedot