Hallintojohtajaksi Mirja Klasila

Oulunkaaren yhtymähallitus valitsi keskiviikon kokouksessaan Oulunkaaren uudeksi hallintojohtajaksi kuivaniemeläisen Mirja Klasilan.
Klasila on työskennellyt Oulunkaaren hallintojohtajana aiemminkin vuosien ajan.
Viime vuosina hän on työskennellyt myös Oulunkaaren vt. hallintojohtajana, Oulunkaaren tiedonhallintasihteerinä sekä BDO Audiatorilla julkishallinnon ja -talouden tilintarkastajana. Klasila on valmistunut Tampereen yliopistosta pääaineenaan kunnallistalous.

Oulunkaarella on aiemmin ollut erikseen hallintojohtajan ja henkilöstöpäälliköiden virat. Muutaman viime vuoden ajan tehtävät olivat kuitenkin yhdistettynä samaan virkaan. Hallinto- ja henkilöstöjohtaja Juha Torvisen siirryttyä Oulun kaupungille virka päätettiin jälleen jakaa. Henkilöstöpäällikön virkaan valittiin jo talvella oululainen Sanni Saglamer.
Hallintojohtaja johtaa kuntapalvelutoimistoa yhteistyössä kuntien hallintojohtajien kanssa. Hän toimii henkilöstöpäällikön, henkilöstösihteerin, taloussihteeri-controllerin ja tietopalvelupäällikön esimiehenä sekä kuntayhtymän johtajan sijaisena. Hallintojohtaja myös vastaa yhtymävaltuuston ja -hallituksen päätöksien valmistelusta ja täytäntöönpanotehtävistä sekä kuntayhtymän taloushallinnosta.
Mirja Klasilan kasvokuva.
Mirja Klasila.
Lisätietoja: kuntayhtymän johtaja Leena Pimperi-Koivisto, leena.pimperi-koivisto@oulunkaari.com, 050 395 0331