Haluatko vaikuttaa Vaalan hyte-keskuksen toimintaan? Tervetuloa mukaan suunnittelemaan tiistaina 3.12.!

Vaalan kunta ja Lähde! Taiteesta voimaa arkeen -hanke järjestävät Vaalan uuden hyte-keskuksen suunnitteluun liittyvän palvelumuotoilupäivän Vaalan valtuustosalissa tiistaina 3.12. Päivä jakautuu kahteen samansisältöiseen työpajaan, joiden sisällöstä vastaavat palvelumuotoilija Heidi Huovinen ja yhteisömanageri Marja Heinistö.

Alustavasti Vaalan hyte-keskus tulee sisältämään sosiaali- ja terveysaseman sekä kunnan hyvinvointipalveluita. Pajassa kuullaan toiveita muista palveluista ja toiminnoista! Sisältääkö keskus kohtaamispaikan/ kuntalaisten olohuoneen? Pitäisikö kirjaston ja/ tai nuorisotilan olla keskuksessa? Työpajan toivotaan herättävän keskustelua myös taiteen roolista sekä osana rakennusta, että talon sisältämässä toiminnassa.

Työpajat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille! Mukaan toivotaan erityisesti Lähde! -hankkeen kohderyhmiin kuuluvia eli mielenterveyskuntoutujia, kehitysvammaisia ja nuoria työttömiä sekä henkilöstöä. Välipalatarjoilun johdosta toivomme ilmoittautumisia 2.12 klo 9 mennessä os. sanna.juutinen@oulunkaari.com mutta paikalle saa myös piipahtaa ilman ilmoittautumista.