Jos olet yli 65-vuotias ja tarvitset hyvinvointiin tai kotona asumiseen neuvontaa ja ohjausta, ota yhteyttä Senioripisteiden palveluohjaukseen. Voit kysyä kaikista ikääntymiseen liittyvistä asioista oman kuntasi palveluohjaajalta.

Palveluohjaus on tarkoitettu kaikille Oulunkaaren alueella asuville ikääntyville, heidän omaisilleen ja läheisilleen sekä kuntayhtymän yhteistyökumppaneille. Toiminta on maksutonta.


Hyvinvointia tukevat
kotikäynnit

Teemme hyvinvointia tukevia kotikäyntejä 80 vuotta täyttäneille erillisen sopimuksen mukaan. Lähetämme kotiin kirjeen, jonka perustella sovimme luoksesi kotikäynnin. Käynnillä arvioimme yhteistyössä sinun kanssasi kotona asumista ja palveluiden tarvetta. Annamme mielellämme tietoa ja ohjausta mieltäsi askarruttavissa asioissa.


Oulunkaaren omahoito

Print

Voit lähettää kysymyksiä ja hakemuksia vanhuspalveluihin mihin vuorokauden aikaan tahansa. Sivustolle kirjaudutaan pankkitunnuksilla, jolloin asiointi on tietoturvallista.


Senioripiste

Senioripisteeseen voit tulla ilman ajanvarausta keskustelemaan ikääntymiseen liittyvistä asioista. Palveluohjaaja opastaa erilaisten tukihakemusten täytössä ja sähköisten palveluiden, kuten Oulunkaaren Omahoidon käytössä. Senioripiste tarjoaa tukea myös ikäihmisten omaisille ja tekee yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.


Palveluoppaat

Vuosittain päivitettävät ikäihmisten palveluoppaat sisältävät tärkeimmät kunnan, Oulunkaaren ja yhteistyökumppaneiden yhteystiedot.

Iin ikäihmisten palveluopas

Pudasjärven ikäihmisten palveluopas

Simon ikäihmisten palveluopas

Utajärven ikäihmisten palveluopas

Vaalan ikäihmisten palveluopas

Yhteystiedot