Kuivaniemen terveysasema kiinni elokuun loppuun 

Oulunkaaren palvelutuotantolautakunta päätti toukokuun kokouksessaan jatkaa Kuivaniemen terveysaseman sulkua elokuun loppuun saakka. Kuivaniemen terveysasema on ollut perinteisesti kesäisin kiinni, ja tänä kesänä syynä on myös koronatilanne.

Terveysasema on ollut suljettuna viime vuoden maaliskuusta lähtien, jotta pandemian aikana on kyetty turvaamaan muun muassa henkilöstön riittävyys. Työntekijöiden kesälomakausi on käynnissä, mutta samaan aikaan näytteidenotto, altistuneiden jäljitystyö ja rokotukset vaativat edelleen runsaasti henkilöstöresursseja.

-Tavoitteena on päästä mahdollisimman pian palaamaan normaaliarkeen myös terveyskeskusten suhteen. Toimintaa Kuivaniemellä käynnistetään heti syksyllä, mikäli pandemiatilanne antaa myöten, Oulunkaaren terveyspalvelujohtaja Liisa Cajan-Suokas toteaa.

Entisen käytännön mukaisesti Kuivaniemen terveysaseman kesäsulun piiriin kuuluvat terveyspalveluista hoitaja- ja lääkärivastaanotto, kuntoutus, mielenterveystyö ja suun terveydenhuolto sekä perhe- ja sosiaalipalveluiden tuottamat neuvola- ja sosiaalipalvelut. Kesäsulun aikana terveys- ja neuvolapalvelut tuotetaan Iissä ja Simossa.

Iin terveysaseman vastaanotto, ajanvaraus, 08 5875 6500
Simon terveysaseman vastaanotto, ajanvaraus, 08 5875 6900

Sosiaalipalveluihin saa yhteyden palveluohjauksen numeron 08 5875 5010 kautta.

Koronarokotuksia järjestetään myös Kuivaniemessä, Kuivaniemi-talolla. Rokotuspaikka tulee valita jo ajanvarausvaiheessa.

Lisätietoja: terveyspalvelujohtaja Liisa Cajan-Suokas, liisa.cajan-suokas@oulunkaari.com, 040 630 1336