Opintomatka Ruotsin suurimmille yleismessuille 6.-7.8.

Lähde verkostoitumaan ja avaamaan kanavat Ruotsin-markkinoille Stora Nolia -messuille Piteåån. OK#Kasvuverkosto-hanke järjestää matkan yhdessä Lapin yritysryhmähankkeiden kanssa.

Messuilla käy noin 100 000 vierailijaa, ja noin 500 näytteilleasettajaa saa messuilta noin 45 miljoonan kruunun liikevaihdon. Messualue kattaa 120 000 neliömetriä sisältäen 5 messuhallia. Messujen tuoteryhmiä ovat koti ja rakentaminen, ruoka ja juomat, muoti ja design, hyvinvointi ja terveys, teknologia ja autot, matkailuautot ja -vaunut, ulkoilu ja vapaa-aika sekä yhteiskunta ja liiketoiminta.

Lisätietoa messuista löydät näistä linkeistä:

Näytteilleasettajat: https://sn18.mapyourshow.com/7_0/alphalist.cfm?endrow=344&alpha=*

Toimialat: https://www.storanolia.se/english/

Esite: https://www.storanolia.se/media/5005/exhibitor_invitation_2018.pdf

Yrittäjä Ronnie Nordel kutsuu Stora Noliaa portaaliksi maailmalle. ”Ennen kaikkea messuilla on suuri vaikutus lanseerattaessa uusia tuotteita mukaan lukien B2B-tuotteet. Ennen messuja Green Tech Concept Infrapanel oli täysin tuntematon ja nyt meidät tunnetaan maailmalaajuisesti. 70 vuoden yrittäjäuran aikana en
ole kokenut vastaavaa.”

Yhteisen matkan tavoitteena on luoda ja löytää verkostoja Ruotsin puolella toimiviin yrittäjiin. Voit pelkästään vierailla messuilla tai lisäksi sopia kontakteja sinua kiinnostaviin yrityksiin. Tutustu ennakkoon näytteilleasettajaluetteloon ja sovi tapaaminen. Hankehenkilöstö avustaa tapaamisten järjestelyissä tarvittaessa. Suuri osa näiden messujen näytteilleasettajista puhuu suomea!

Matkan hinta on 125 euroa +alv 24 % eli yhteensä 155 euroa. Hintaan sisältyy yhteiskuljetus Simosta Piteåan ja takaisin, majoitus 2-hengen huoneessa KUST Hotell&SPA:ssa (https://www.hotellkust.se ), messuliput 2 päivälle ja hankehenkilöstön tuen matkan ajan. Matkajärjestelyt on tehty enintään 20 hengelle ja paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitova ilmoittautuminen tehdään maksamalla varausmaksu kokonaisuudessaan tilille: Taivalkosken Tilitoimisto/Komerco Oy FI05 1111 3006 1006 12, NDEAFIHH. Viitenumero 9991. Maksaja on osallistuva yritys. Max. 2 hlöä/yritys.

HUOM! Maksuja ei palauteta, ellei matkaa peruuteta järjestäjien toimesta. Maksun suorittamisen jälkeen laita siitä viesti Arjalle 28.6. saakka, arja.packalen@oulunkaari.com ja Katjalle 29.6.–31.7. katja.lindholm@ulapland.fi. Komerco Oy lähettää tapahtuman jälkeen osallistujille ”kauttalaskut” liittämällä kopiot kululaskuista osallistumismaksun liitteeksi. Saatte siten maksun vähennyksiinne. Varaa paikkasi siis pikimmiten! Matka toteutetaan, mikäli saamme sitovan ilmoittautumisen vähintään 15 yrittäjältä 31.7. mennessä. Lisätietoja Arjalta, 050 566 4179, tai 29.6. alkaen Katjalta, 040 4844 054.