Oulunkaaren uudet luottamushenkilöt on valittu 

Puheenjohtajiksi valittiin Esko Tavia, Jari-Jukka Jokela ja Sointu Veivo.

Oulunkaaren tuore yhtymävaltuusto valitsi puheenjohtajakseen simolaisen Esko Tavian. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin pudasjärveläinen Kaisa Nivala ja toiseksi varapuheenjohtajaksi vaalalainen Reijo Virkkunen.

Iin jäsenet yhtymävaltuustossa ovat Jari-Jukka Jokela, Aili-Marja Alaraasakka, Martti Ylitalo, Sanna Valaja, Tauno Kivelä, Markku Koskela ja Seppo Keltamäki. Pudasjärven jäsenet yhtymävaltuustossa ovat Reijo Talala, Olga Oinas-Panuma, Jouni Vengasaho, Urpo Paavola, Henna Kosamo ja Antti Tihinen.

Simon jäsenet yhtymävaltuustossa ovat Tuomo Leinonen, Minna Karhu, Tiina Puotiniemi ja Elisa Tihinen. Utajärven jäsenet yhtymävaltuustossa ovat Maija Koistinen, Sanna Kauppinen, Pasi Pentinpuro, Asko Merilä ja Tommi Väisänen. Vaalan jäsenet yhtymävaltuustossa ovat Leena-Kaisa Pärkkä, Pauliina Valkovirta, Antti Haataja ja Aino Leinonen.

Oulunkaaren yhtymähallituksen puheenjohtajaksi yhtymävaltuusto valitsi iiläisen Jari-Jukka Jokelan ja varapuheenjohtajaksi utajärveläisen Asko Merilän. Yhtymähallituksen muut jäsenet ovat Iiläiset Teijo Liedes, Oili Kaleva ja Anna Turtinen, pudasjärveläiset Marja Lantto, Marko Koivula, Anni-Inkeri Törmänen ja Urpo Paavola, simolaiset Helena Hamari ja Tiina Puotiniemi, utajärveläinen Pertti Kamula sekä vaalalaiset Jouko Roivainen ja Marja Ahokas.

Oulunkaaren palvelutuotantolautakunnan puheenjohtajaksi yhtymävaltuusto valitsi pudasjärveläisen Sointu Veivon. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin vaalalainen Esa Karjalainen ja toiseksi varapuheenjohtajaksi simolainen Saara Kaarnalinna.

Palvelutuotantolautakunnan muut jäsenet ovat Iiläiset Pekka Nevalainen, Maire Turtinen, Anne Matikainen ja Petri Hyvönen, pudasjärveläiset Reijo Talala, Ismo Riepula ja Pekka Kinnunen, simolainen Minna Karhu, utajärveläiset Maija Koistinen ja Heikki Soronen sekä vaalalainen Janne Schroderus.

Oulunkaaren tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi yhtymävaltuusto valitsi iiläisen Aili-Marja Alaraasakan ja varapuheenjohtajaksi vaalalaisen Pauliina Valkovirran. Tarkastuslautakunnan muut jäsenet ovat pudasjärveläinen Taina Vainio, simolainen Jouni Kalmakoski ja utajärveläinen Tommi Väisänen.

Oulunkaaren valtuuston vaalilautakunnan puheenjohtajaksi yhtymävaltuusto valitsi pudasjärveläisen Kaisa Nivalan ja varapuheenjohtajaksi iiläisen Sanna Valajan. Valtuuston vaalilautakunnan muut jäsenet ovat utajärveläinen Pasi Pentinpuro ja vaalalainen Reijo Virkkunen.

Lisätietoja: Oulunkaaren hallintojohtaja Mirja Klasila, mirja.klasila@oulunkaari.com