Pudasjärven laboratoriossa ajanvarauksellinen vastaanotto

Pudasjärven terveysaseman vastaanotolla on astunut voimaan toimintamallimuutoksia laboratoriossa ja asiantuntijasairaanhoitajien vastaanotoilla.

LABORATORIO

Laboratoriossa toimii ajanvarauksellinen vastaanotto. Numerojonolippuautomaatti on poistunut käytöstä.

  • Laboratorio aikoja voi varata tai perua ensisijaisesti Oulunkaaren Omahoito –sivuston kautta (www.oulunkaarenomahoito.com). Lähete tulee olla valmiiksi tehtynä.
  • Ajan voi varata tai perua myös soittamalla arkisin klo 10-15 hoidontarpeenarvio/ajanvarausnumeroon  08 5875 6600. Jos linja on ruuhkaantunut, voitte jättää takaisinsoittopyynnön painamalla numeroa 1 ja odottaa, että se on vastaanotettu ja saatte ohjeen sulkea puhelimen.
  • Ajan voi varata tai perua myös suoraan laboratoriosta arkisin klo 13-14 puh. 08 5875 6617.
  • Jos teillä on OYS tarrat soittakaa aina suoraan laboratorioon.

 

ASIANTUNTIJASAIRAANHOITAJIEN VASTAANOTOT

INR-hoitajan vastaanotto

Marevan potilaat saavat palvelun INR-vastaanotolla neuvolarakennuksen puolella. Vastaanottokäynnillä sairaanhoitaja ottaa verikokeen, antaa lääkkeen annosohjeen sekä uuden vastaanottoajan. Samalla annetaan myös lääkehoitoon kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa. Ajanvarauksellinen INR-vastaanotto on auki joka arkiaamupäivä.
Astma-, diabetes-, reuma- ja sydänhoitajan vastaanotoille voi varata aikoja sähköisesti

Uutena palveluna tarjotaan mahdollisuutta tulla sairaanhoitajien vastaanotolle virka-ajan jälkeen.

Oulunkaaren Omahoito -sivuston kautta (www.oulunkaarenomahoito.com) voi varata sairaanhoitajien vastaanotolle aikoja. Vastaanottoaikoja on joka toinen keskiviikko kello 16-18.