Pudasjärven terveysaseman väistörakennus on otettu käyttöön

Terveysaseman takapihalle valmistunutta väliaikaista konttirakennusta hyödynnetään terveysaseman remontin ajan ja kunnes uusi suunnitteilla oleva hyvinvointikeskus valmistuu.

Väistötiloissa on kahdeksan vastaanottohuonetta, odotustilat, asiakas-wc:t ja väistötiloissa työskentelevän henkilökunnan taukotilat. Tiloissa toimivat tällä hetkellä jo geriatrin, muistihoitajan, astma- ja INR-hoitajan, puheterapeutin, perhetyönte…kijöiden ja lapsiperheiden sosiaaliohjaajan vastaanotot. Tiloissa vuorottelevat aina ne vastaanotot, joiden tiloihin terveysaseman remontti etenee.

Tilojen muutoksista ilmoitetaan terveysaseman lisäksi Oulunkaaren Facebook- ja nettisivuilla.

Asiakkaat voivat pysäköidä autonsa terveysaseman takapihalle. Jos auton pysäköi etupihalle, lyhin reitti väistötiloihin on A- ja B-rakennuksen välistä.

Oulunkaaren vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hallinto- ja henkilöstöjohtaja Juha Torvinen tutustuivat tiloihin maanantaina yhdessä osastonhoitaja Paula Mattisen kanssa. Vähäkuopus ja Torvinen kiittelevät Pudasjärven kaupunkia hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä väistötilojen suhteen. Kaupungin tilaama ja Teijo-Talot Oy:n toimittama rakennus kohosi paikoilleen muutamassa viikossa.

Lisärakennuksessa tällä hetkellä toimivat vastaanotot:
-perhetyöntekijät Aini Mertala, Virpi Uusi-Illikainen, Sirkkaliisa Pesälä ja Pirkko-Liisa Jaara
-lapsiperheiden sosiaaliohjaaja Salla Räinä
-puheterapeutti Silja Korpela (Coronaria/Terameri)
-geriatri Mervi Nieminen
-muistihoitaja Helena Kokko
-INR- ja astmahoitaja Anu Haanela

Lisätietoja:
-vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus, matti.vahakuopus@oulunkaari.com, 0400 187 684
-osastonhoitaja Paula Mattinen, paula.mattinen@oulunkaari.com, 040 543 2443