Pudasjärven vastaanoton ajanvarausnumero palvelee jatkossa myös laboratorion asioissa

Laboratorioajat tulisi Pudasjärvellä varata ensisijaisesti Oulunkaaren Omahoito -palvelusta tai vaihtoehtoisesti puhelimitse vastaanoton ajanvarausnumerosta. Myös Oys:n määräämät laboratoriokokeet varataan puhelimitse vastaanoton ajanvarausnumerosta. Toimintamuutosten myötä näytteenottoaikoja ei enää anneta laboratoriosta.

Ajan varaaminen Omahoidosta vaatii voimassa olevan laboratoriolähetteen. Jos et pysty varaamaan aikaa, olethan yhteydessä vastaanottoon Omahoito-palvelun kautta tai puhelimitse.

Jos sinulla on esim. virtsatieinfektion oireita, olethan yhteydessä hoidontarpeen arvioon jatkohoidon saamista varten. Ilman lähetettä tulevia näytteitä ei voida tutkia laboratoriossa.

Laboratoriovastauksia voi katsoa Omahoito-palvelusta sekä Omakannasta tai tiedustella puhelimitse vastaanoton ajanvarauksesta. Laboratoriosta ei anneta näytevastauksia asiakkaille.

Pyydämme, että soittaisitte kiireettömät asiat kuten reseptien uusinnat sekä kiireettömät vastaanotto- ja laboratoriovaraukset arkisin klo 12 jälkeen.

HUOM! Maanantaisin terveyskeskuksen puhelinpalvelussa on ruuhkaa, joten suosittelemme, että soittaisitte kiireettömissä asioissa muina päivinä.

Ajanvaraus, 08 5875 6600