Tervetuloa tutustumaan uuteen Nettiajanvaraukseen

Oulunkaaren kuntayhtymässä on otettu käyttöön uusi Nettiajanvaraus. Nettiajanvarauksessa voi varata, siirtää ja perua aikoja Iin, Pudasjärven, Utajärven ja Vaalan terveysasemalle, laboratorioon, liikuntaneuvojalle, neuvolaan ja hammashoitolaan sekä Iin työterveyshuoltoon. Lääkärin vastaanottoaikoja voi ainoastaan perua. Hammaslääkärin vastaanottoaikoja voi siirtää ja perua. Päivystysaikoja ei voi muuttaa. Ajat ovat peruttavissa vastaanottoaikaan asti. Nettiajanvaraus on käytössä 24/7.

Nettiajanvarauksessa on mahdollista varata aikoja asiantuntijahoitajille; astma-, reuma-, sydän, diabetes-, uniapnea-, akuuttihoitajille ja lisäksi liikuntaneuvojalle, suuhygienistille, laboratorioon. Laboratorioajan voi varata Nettiajanvarauksessa, jos asiakkaalla on lähete laboratoriotutkimuksiin Oulunkaaren potilastietojärjestelmässä. Lasten neuvola-ajan voi varata 2-6 -vuotiaalle lapselle.

Puolesta-asiointi Nettiajanvarauksessa. Alle 15-vuotiaan vanhemmilla on automaattisesti lupa asioida lapsen puolesta, jos vanhemmat ovat potilastietojärjestelmässä lapsen läheistiedoissa. Yli 15-vuotiaalle lupa annetaan terveysasemalla ja se lisätään henkilökunnan toimesta.

Nettiajanvaraukseen pääsee kirjautumaan Oulunkaaren Omahoidon menussa olevan Ajanvaraus-osion kautta tai linkistä Nettiajanvaraus

Ohjevideo Nettiajanvaraukseen

Nettiajanvarauksen käyttöä laajennetaan kevään aikana.

Lisätietoja Nettiajanvarauksesta:

Digikummi anja.eilitta-liuski@oulunkaari.com,

p. 050 436 6593