Kuva lääkäristä.

Terveysasemilla toimii virka-aikana terveyskeskuslääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotto.


Auta meitä parantamaan palveluamme – vastaa kyselyyn

Haluaisimme tietää, miten asiointisi terveyskeskuksessa sujui: saitko avun ongelmaasi, kuunneltiinko sinua, saitko selkeät toimintaohjeet?
Vastaathan kyselyyn, jonka toteutamme yhdessä THL:n kanssa. Vastauksesi käsitellään nimettömästi ja luottamuksellisesti. Kyselyn täyttämiseen menee noin 10 minuuttia.

Vastaathan kyselyyn kahden viikon sisällä asioinnistasi osoitteessa: thl.fi/terveyskeskuspalaute
Kiitos jo etukäteen palautteestasi!


Sairaanhoitoon kuuluvat sairaanhoitajan ja/tai lääkärin tekemä tutkimus ja hänen määräämänsä hoito. Potilaitten hoidosta vastaavat sairaanhoitajan ja lääkärin muodostamat työparit. Tutkimus ja hoito annetaan lähtökohtaisesti omalla terveysasemalla.

Päivystyspotilaiden lisäksi sairaanhoitajilla ja terveydenhoitajilla on omia vastaanottoja muun muassa seuraavia pitkäaikaissairauksia sairastaville potilaille: astma, diabetes, päihdeongelmat, reumasairaudet, sydänsairaudet ja verenpainetauti. Terveydenhoitajat tekevät myös ennaltaehkäiseviä terveystarkastuksia työttömille ja vajaakuntoisille.

Iin, Pudasjärven, Utajärven ja Vaalan terveysasemilla on käytössä myös sähköinen ajanvarauspyyntö. Jätä ajanvarauspyyntö ja kuvaile oireesi 24 h vuorokaudessa avoinna olevassa verkkopalvelussa. Verkkoyhteydenoton perusteella sinuun otetaan yhteyttä terveysasemalta viimeistään seuraavana arkipäivänä joko Omahoitopalvelun kautta tai puhelimitse. Ajanvarauspyyntö 24h-palvelu löytyy Oulunkaaren kuntayhtymän internetsivujen etusivulta. Pääset palveluun myös tästä linkistä.
Tästä linkistä voit katsoa ohjeistusvideon palvelun käyttöön.

Virka-ajan ulkopuolella lääkäripäivystyksestä vastaa Iin, Pudasjärven, Utajärven ja Vaalan osalta Oulun seudun yhteispäivystys. Soita aina ensin päivystysapu-numeroon 116 117.

Simon osalta virka-ajan ulkopuolisesta lääkäripäivystyksestä vastaa L-PKS:n päivystys/akuuttiklinikka, soita aina ensin numeroon 040 149 1340.

Yhteystiedot

Ii
Pudasjärvi
Vaala