Työterveyshuollossa on turvallista asioida myös korona-aikana

Työterveyshuollon vastaanotolle on edelleen turvallista tulla eikä aikoja kannata perua tai viivästyttää koronaviruksen vuoksi. Oulunkaaren alueella on tällä hetkellä hyvin rauhallinen tilanne koronan suhteen ja sen vuoksi aikojen perumiseen ei ole tarvetta. Me työterveyshuollossa emme hoida tällä hetkellä hengitystieinfektio-oireista kärsiviä potilaita, vaan heidät hoidetaan aina erillisellä infektiovastaanotolla terveysasemilla, joihin on myös oma sisäänkäynti. Näin vältetään muiden potilaiden altistumista mahdolliselle koronavirukselle. Myös riskiryhmään kuuluvat voivat turvallisesti tulla meidän vastaanotolle tarvittaessa asianmukaisia suojaimia käyttäen.

Koronapandemia on voinut aiheuttaa monenlaista huolta ja murhetta. Me työterveyshuollossa autamme mielellämme mieltä askarruttavissa asioissa ja tuemme henkistä jaksamista. Järjestämme muun muassa keskusteluapua yksilöille sekä tarpeen mukaan ryhmätapaamisia työpaikoille. Toivomme yhteydenottoja matalalla kynnyksellä ja asioiden ennaltaehkäisevällä asenteella.

Jatkamme myös työpaikka- sekä tilakäyntien tekemistä noudattaen yleisiä varo-ohjeita koronaviruksen suhteen. Terveystarkastus- ja työterveyspainotteisia sairaanhoitoaikoja sekä työpaikkakäyntejä voi varata normaalisti puhelimitse. Halutessaan voi ajan varata myös etävastaanotolle.

  • Iin työterveys puh. 08 5875 6380
  • Pudasjärven työterveys puh. 050 522 6968
  • Simon työterveys puh. 08 5875 6873
  • Utajärven työterveys puh. 08 5875 6723
  • Vaalan työterveys puh. 08 5875 6830 ja 08 5875 6831

Panostetaan yhdessä mielekkääseen työelämään myös näin korona-aikana.