Vaihda paperilaskut e-laskuiksi

Oulunkaaren kuntayhtymä ja kaikki jäsenkunnat tarjoavat mahdollisuuden kuluttajan e-laskuun. Asiakkaiden toivotaan tekevän e-laskusopimukset kaikkiin Oulunkaaren kuntayhtymän ja jäsenkuntien lähettämiin laskuihin.

E-lasku on sähköinen lasku, jonka asiakas saa suoraan omaan verkkopankkiinsa sen jälkeen kun on tehnyt e-laskusopimuksen omassa verkkopankissaan.

E-lasku on kätevä, vaivaton, turvallinen ja nopea. Kuluttaja saa e-laskun käyttöönsä nopeasti ja itse laskun maksu tapahtuu muutamalla napin painalluksella. E-laskuasiakkaan ei tarvitse itse näppäillä tilinumeroita eikä laskun viitenumeroa, tietojen hyväksyntä riittää. Näppäilyvirheitä ei tule ja paperilaskuista pääsee eroon. Laskut pysyvät tallessa sähköisessä arkistossa. Oulunkaari ja jäsenkunnat toimittavat laskut turvallisesti pankkien verkkopalveluun ja laskut voi maksaa missä ja milloin vain kunhan on yhteys internetiin. Lähetetty e-lasku näkyy verkkopankissa paperilaskun näköisenä normaalina laskuna.

Tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi. Sopimusta tehtäessä tarvitset aiemmin paperilaskuna saapuneelta laskulta viitenumeron.