Vanhuspalvelujohtajaksi Pöykiö, henkilöstöpäälliköksi Saglamer

Yhtymähallitus valitsi 24.2.2021 kokouksessaan Oulunkaaren vanhuspalvelujohtajaksi oululaisen Hannele Pöykiön. Pöykiö on hoitanut viransijaisuutta jo pari vuotta Matti Vähäkuopuksen siirryttyä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin palvelukseen.

Aiemmin Pöykiö on toiminut muun muassa Iin hoiva- ja asumispalvelujen palveluesimiehenä. Koulutukseltaan Pöykiö on hallintotieteiden maisteri ja erikoissairaanhoitaja. Varalle valittiin oululainen Hanna Siltakoski.

Henkilöstöpäällikön virkaan yhtymähallitus valitsi oululaisen Sanni Saglamerin. Saglamer on työskennellyt aiemmin muun muassa Oulun kaupungilla henkilöstöasiantuntijana, ja koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri.

Oulunkaarella on aiemmin ollut erikseen hallintojohtajan ja henkilöstöpäälliköiden virat. Muutaman viime vuoden ajan tehtävät olivat kuitenkin yhdistettynä samaan virkaan.  Hallinto- ja henkilöstöjohtaja Juha Torvisen siirryttyä Oulun kaupungille virka on päätetty jälleen jakaa, ja virkatehtävien muutos tulee valtuuston käsittelyyn maaliskuun lopulla. Vt. hallinto- ja henkilöstöjohtajana toimii Mirja Klasila.

Hannele Pöykiö.
Vanhuspalvelujohtaja Hannele Pöykiö.

Lisätietoja:
kuntayhtymän johtaja Leena Pimperi-Koivisto, leena.pimperi-koivisto@oulunkaari.com, 050 395 0331