""

Vuodelle 2023 kohdistuvia laskuja ei voida enää periä Oulunkaaren kuntayhtymältä, vaan vetovastuu sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottamisesta siirtyy Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin hyvinvointialueille 1.1.2023. Toimittakaa vuodelle 2023 kuuluvat laskut suoraan hyvinvointialueiden verkkolaskuosoitteisiin:

  • Lapin hyvinvointialueen laskutusosoitteet löytyy täältä.
  • Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen laskutusosoitteet löytyy  täältä.

 

Oulunkaaren verkkolaskujen ovt-tunnukset on suljettu.  Mikäli olette vielä toimittamassa vuodelle 2022 kuuluvia sotelaskuja, voitte toimittaa ne isäntäkunta Iille.

Laskuja, jotka koskevat uusien hyvinvointialueiden toimintaa (Lapha tai Pohde), ei voi toimittaa isäntäkunnalle. Isäntäkuntana Ii siis vastaanottaa vain laskuja, jotka koskevat Oulunkaaren toimintaa vuonna 2022 tai kuntayhtymän entisten jäsenkuntien vastattavaksi jääviä, lähinnä eri ohjelmistoihin liittyviä kustannuksia.

Iin kunta vastaanottaa laskut ainoastaan verkkolaskuina.

Pyydämme merkitsemään laskuun asiakkaan viitteeksi Oulunkaaren kuntayhtymän purku, jotta lasku voidaan ohjata oikealle käsittelijälle. Mahdolliset erilliset laskujen paperiset liitteet lähetetään osoitteeseen: Iin kunta, Oulunkaaren kuntayhtymän purku, PL 24, 91101 Ii. Salassa pidettäviä tietoja ei saa laittaa nähtäville laskuun tai toimittaa Iin kuntaan.

 

Verkkolaskuosoite:

Iin kunta, hallinto- ja talouspalvelut

00372054621180001

Verkkolaskujen välittäjänä toimii OpusCapita Solutions Oy, jonka välittäjätunnus on E204503.

Iin kunnan y-tunnus on y-tunnus 2054621-1.

 

 

Yhteystiedot

Ajankohtaista

Lue Lisää uutisia